"Informațiile că aș fi executat silit de Fisc sunt false"

268

Ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Dan Șova, a respins luni informațiile apărute în mass-media, potrivit cărora ar fi executat silit de Agenția Națională de Administrare Fiscală din cauza datoriilor, dând asigurări că face parte dintre "contribuabilii serioși".


El precizează într-un comunicat transmis redacției că informațiile prezentate de mai multe instituții media ''sunt false, după cum o arată și documentul atașat, emis de către Agenția Națională de Administrare Fiscală, cu data de astăzi (luni, 12 noiembrie - n.r.), din care rezultă că nu există nicio executare silită'' împotriva sa.


"Precizez că fac parte dintre contribuabilii serioși, motiv pentru care solicit trimestrial ANAF certificate de atestare fiscală, care să arate că nu sunt dator la niciunul dintre bugetele statului'', susține Șova.
Acesta a făcut publice, de altfel, certificate fiscale din 15 mai, respectiv 26 septembrie, care arată că nu are datorii către vreunul dintre bugetele statului.


"Sunt conștient de faptul că, fiind în campanie electorală, lansarea unor astfel de atacuri are o miză politică clară. Perioada electorală nu poate face însă acceptabilă formularea de acuzații false, cu atât mai mult cu cât este vorba nu doar de imaginea unei persoane, respectiv a subsemnatului, ci de imaginea Guvernului României în ansamblul său", mai spune Șova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2012
Stire din Sport : Adrian Mutu dă lovitura în afaceri!
Pagina a fost generata in 1.1636 secunde