Întâlnire organizată de femeile liberale din Constanța pe tema Constituției

67
Întâlnire organizată de femeile liberale din Constanța pe tema Constituției - consti5372008mediafaxfotoandreea-1369377252.jpg
Organizația Județeană Constanța a Femeilor Liberale organizează, astăzi, 24 mai, ora 16,00, la sediul PNL din Bulevardul Ferdinand nr. 49, Constanța, masa rotundă cu tema "Constituția României este constituția fiecăruia". Masa rotundă va fi moderată de conf.univ.dr. George Șerban, decanul Facultății de Drept, Științe Administrative și Sociale din Universitatea Ovidius.




Potrivit unui comunicat de presă, Organizația Județeană Constanța a Femeilor Liberale privește cu interes preocuparea generală pentru modificarea și completarea Constituției României, astfel încât ea să corespundă actualului nivel de evoluție al societății, precum și pentru a putea elimina posibilitatea apariției blocajelor constituționale. Masa rotundă este organizată cu scopul de a putea culege puncte de vedere ale locuitorilor Constanței privind acest subiect, de a le sintetiza și transmite către Comisia Parlamentară.
















Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3811 secunde