Concurs Constănțenii au primit gratuit cărți de la tinerii liberali

146
Constănțenii au primit gratuit cărți de la tinerii liberali - carti-1366665938.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal a organizat duminică, 21 aprilie 2013, campania "Citește! Dăruiește!", care s-a desfășurat în două locații: Parcul Tomis II și City Park Mall. Drept urmare, locuitorii orașului au fost invitați la corturile TNL Constanța din cele două locații unde au primit pe loc o carte! 

"Citește! Dăruiește!" a fost o campanie care a luat naștere la inițiativa tinerilor liberali constănțeni și a avut scopul de a redeschide apetitul cetățenilor pentru cultură și frumos. Și cum unde există voință, apare mereu și o cale, întregul eveniment a avut parte de un adevărat succes. Sute de persoane au venit să viziteze corturile "Citește! Dăruiește!", de unde au plecat atât cu volume de carte, cât și cu o atitudine pozitivă pentru viitor. Inițiativele constructive au demonstrat că funcționează, iar tinerii liberali au arătat că lucrurile se pot mișca mai ales cu puterea exemplului.

"Nu este bine să blamăm mereu sistemul, să arătăm întruna cu degetul. Cu siguranță lucrurile se schimbă mult mai repede și mai eficient atunci când efectiv punem osul la treabă! Constănțenii au răspuns foarte frumos inițiativei noastre și suntem mândri de acest lucru", a declarat Sabin Târșoagă, membru al TNL Constanța.

Datorită succesului obținut, campania "Citește! Dăruiește!" va avea și alte ediții, ceea ce înseamnă că atât cei care își doresc să obțină cărți, cât și cei care vor să le dăruiască semenilor lor din volumele din bibliotecile personale, vor avea ocazia să facă acest lucru în viitorul apropiat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : Liberalii cer demisia unui ministru PSD
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : "USL e o coaliție complicată"
Pagina a fost generata in 0.4072 secunde