"USL e o coaliție complicată"

174

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, a apreciat, într-o conferință de presă, că USL este o coaliție complicată, opinând și că există suficientă maturitate politică pentru a se trece peste divergențe.

"USL a fost înființată, s-a consolidat și a câștigat alegerile pentru a termina cu ceea ce s-a numit generic regimul Băsescu. Noi, liberalii, suntem în continuare de aceeași părere. Înțelegem că primul-ministru dorește să rezolve câteva treburi pe care domnia sa le consideră foarte importante pentru România și din această categorie și din această abordare face parte și pactul de coabitare (dintre premier și șeful statului - n.r.) pe care noi nu îl vedem cu ochi buni", a declarat prim-vicepreședintele PNL.

Potrivit Agerpres, întrebat de jurnaliști dacă USL s-ar putea intra dezintegra, Klaus Iohannis a răspuns că "USL este o coaliție complicată". "Din capul locului a fost o coaliție complicată. Știți bine că cele două partide mari care au format USL-ul, PNL și PSD, au fost partide care au fost mai mult decât competitoare în toate alegerile, au fost partide care, în multe etape, de-a dreptul s-au combătut, nu au concurat", a afirmat Klaus Iohannis. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : Cine și cât a cotizat la USL Constanța
Miercuri, 03 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Ne despărțim, dar USL nu se rupe"
Pagina a fost generata in 0.6051 secunde