Antonescu, după propunerea lui Kovesi la DNA:

"Eu și Victor Ponta ne despărțim"

239
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, că PNL nu e de acord cu nominalizarea Laurei Codruței Kovesi la DNA, că pentru prima dată de când e USL premierul nu i-a consultat pe liberali, ci doar le-a comunicat decizia, de care se despart fundamental, dar care nu înseamnă ruperea USL.

"Nu suntem parte, nu suntem de acord, nu putem fi de acord cu o înțelegere politică făcută cu Traian Băsescu, prin care să se împartă aceste poziții. Nu suntem de acord, nu putem fi de acord cu propunerea lui Kovesi, conducător șase ani la Parchetul General", a declarat Antonescu.

El a spus că premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Justiției, a luat această decizie fără a se consulta cu liberalii, pentru prima dată de la înființarea USL.

"Această decizie luată de premier în calitate de ministru interimar la Justiție este o decizie pe care a luat-o și asupra căreia pentru prima dată de la înființarea USL nu ne-am consultat și doar ne-a comunicat și asupra căreia, tot pentru prima dată de la înființarea USL, ne despărțim fundamental", a afirmat președintele PNL.

În schimb, el a precizat că aceasta nu înseamnă ruperea USL.

Laura Codruța Kovesi a fost propusă pentru funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție DNA 

Propunerea a fost avansată, ieri, de premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Justiției, printr-o scrisoare adresată Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Aprilie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Ne despărțim, dar USL nu se rupe"
Pagina a fost generata in 0.2728 secunde