Consilierul local Daniel Georgescu, declarat incompatibil de ANI

607
6
Consilierul local Daniel Georgescu, declarat incompatibil de ANI - ani36253100-1365025194.jpg
Agenția Națională de Integritate a constatat, în urma procedurilor de evaluare, încălcarea legislației privind regimul juridic al incompatibilităților de către Daniel Georgescu, consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Constanța.

În urma evaluărilor efectuate, s-a constatat că Daniel Georgescu s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada exercitării mandatelor de consilier local al municipiului Constanța a încheiat cu Primăria Constanța, precum și cu alte instituții subordonate primăriei, diverse contracte. 

Potrivit inspectorilor ANI, valoarea totală a contractelor a fost de 297.441 lei (aproximativ. 67.600 Euro) și au avut loc prin intermediul SC. Expertissa Constanța SRL, societate în cadrul căreia Georgescu deține calitatea și funcția de asociat și administrator.

Conform legii, persoana față de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică, cu excepția celor electorale, pe o perioadă de trei ani. În prezent, Daniel Georgescu este director general al Administrației Naționale Canalele Navigabile Constanța.

Daniel Georgescu poate contesta raportul de evaluare a incompatibilității, în termen de 15 zile de la primirea acestuia, la instanța de contencios administrativ, lucru pe care a declarat că-l va face.

Comentează știrea

ralph lauren pas cher
17 iunie 2013

topic.php?forum= ralph lauren pas cher http://poloralphlaurenhomme.blog.com

football shirts
2 august 2013

I think this is a real great article post.Much thanks again. Want more. football shirts http://www.sixsigmadss.com/

dortmund trikot shop
26 septembrie 2013
dortmund trikot shop

index.php/forum/index.php/topic dortmund trikot shop http://dortmund-trikot-shop.youaresomebody.org

bottes fourr?es style ugg
21 octombrie 2013
bottes fourr?es style ugg

I like this post, enjoyed this one appreciate it for putting up. bottes fourr?es style ugg http://bottes-fourrees-style-ugg.northcoastparks.com

christian louboutin outlet
23 aprilie 2014
christian louboutin outlet

you require a fulfill with regard to getting, Something to keep on being warm as you are hanging plunging and another dry looking to turn into can be jump. christian louboutin outlet http://www.2traders.com/myspace/event/view/id_9/

christian louboutin outlet
25 aprilie 2014
christian louboutin outlet

choosing earth knitted insert as well maintenance, coupled with other sewing the the need for stitches till the pellet could faster in contrast to hole strip. christian louboutin outlet http://www.equinetourism.co.uk/news.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6522 secunde