Marian Sârbu:

"Intrarea UNPR în Coaliția de guvernare alături de PDL urmărește un profund interes național"

498
1
Intrarea Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) în Coaliția de guvernare alături de Partidul Democrat Liberal (PDL) a urmărit și urmărește interesul național, a declarat, sâmbătă, cu prilejul Comitetului Executiv Național al uniunii, președintele Marian Sârbu.
"Intrarea UNPR în coaliția de guvernare alături de PDL a avut a urmărit și urmărește un profund interes național, realizarea stabilității politice în această țară fără de care, din punct de vedere economic, nu puteam să depășim principalele momente ale crizei", a precizat Sârbu.
El a criticat demagogia politicienilor din ultimul an, a celor care atacă furibund coaliția, afirmând că, în România, are loc o creștere economică grație căreia se va reveni la standardele sociale pe care UNPR le-a apărat. Sârbu a reamintit și contribuția UNPR la Codul Muncii și poziția formațiunii față de măsurile de austeritate luate de Executiv în urmă cu un an.
În declarația sa de președinte al progresiștilor, Sârbu a evocat înființarea partidului, la 1 mai 2010, când aproape 10.000 de militanți din țară au participat, la București, la un miting, ocazie cu care au fost făcute publice principalele idei de program ale UNPR.

Comentează știrea

cici
9 mai 2011
Lasa-ne

Profitorul asta de Sarbu dupa ce pleaca sa traga apa dupa el.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3467 secunde