Introducerea clasei pregătitoare în școli - discuții politice

1057
1
Organizația Județeană Constanța a Femeilor Liberale a întrunit, la sfârșitul săptămânii trecute, în noul sediu al Filialei Constanța a PNL, o masă rotundă cu tema "Suntem pregătiți pentru clasa pregătitoare?".

Evenimentul, la care au participat părinți, cadre didactice și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, a fost organizat pentru a dezbate mai multe puncte din noua Lege a Educației, în special pe cel referitor la introducerea clasei pregătitoare în școli, dar și pentru a găsi împreună soluții cu aplicabilitate practică.

Dintre reprezentanții PNL, la dezbatere au participat liderul OJFL Constanța, Doina Carp, cel al Filialei Județene a PNL, deputatul Gheorghe Dragomir, și Raluca Trandafir, membru al Biroului Politic Național al OFL.

Toate concluziile mesei rotunde organizate de OJFL Constanța vor fi centralizate, transmise Organizației Naționale a Femeilor Liberale, urmând să se re-găsească într-o intervenție susținută de grupurile parlamentare ale PNL în Parlamentul României. 

Comentează știrea

carolina
18 aprilie 2013
curvulitele pnl

normal ca era prezenta si trandafir raluca. este curvulita lui dragomir, si-o trag pe unde apuca...in special la bucuresti. ea , chipurile se duce la pregatire , la sedinte ...el la parlament, si uite asa se dstrabaleaza pnl-listii. a lasat-o pe grasa de la CTV - roxana nica, pentru o alta grasa(blonda de aceasta data).sa va fie rusine la amandoi..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2812 secunde