Cristian Radu:

"Analizez posibilitatea unei candidaturi pentru Primăria Mangalia"

1234
2
Șeful Gărzii Financiare Constanța, Cristian Radu, a declarat, pentru "Cuget Liber", că încă nu s-a hotărât dacă va candida sau nu din partea USL pentru Primăria Mangalia, însă analizează această variantă.

Întrebat dacă au existat propuneri din partea reprezentanților conducerii USL Constanța sau discuții pe tema unei candidaturi, Radu a replicat: "Nu am discutat cu cei de la USL. Singurele discuții pe care le-am avut au fost cu prietenii mei de la Mangalia, care mi-au propus să candidez. Încă nu am luat o hotărâre în acest sens. Este destul de dificil, având în vedere că sunt la conducerea unei instituții de foarte mult timp și îmi este greu să renunț. Analizez posibilitatea candidaturii, însă, la momentul actual, totul este la stadiul de zvon. Nu pot confirma nimic în acest sens". 

Comentează știrea

Ichim
27 februarie 2012
Cu speranta

Nu mai aveti timp sa analizati. Sunteti in administratie de atata timp, aveti déjà experienta necesara … Problemele Mangaliei vor fi aceleasi, si cu usl, si cu pdl sau alte proiecte politice. Eu unul am obosit sa aud aceleasi nume care inevitabil ne vor duce la aceleasi patimi, acuzatii si intrebari fara raspuns.

Iulian
27 februarie 2012
Hotaraste-te mai repede...

Hai dl Radu hotărârea te mai repede, ce naiba....esti mangaliot de al nostru si toată lumea știe ca esti un bun manager. Cine are ceva de comentat la adresa ta, zi le sa vina cu dovezi, nu carcoteli aiurea....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0084 secunde