Facturile zero la căldură pe luna ianuarie au ajuns la năvodărenii norocoși

852
1
Facturile gratuite pe care administrația orașului Năvodari le acordă, prin tragere la sorți, tuturor locuitorilor orașului racordați la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice în cadrul proiectului inițiat de primarul Nicolae Matei "Ideea mea și norocul tău" au ajuns la câștigătorii din luna ianuarie.

Comisia constituită la nivelul administrației locale a orașului Năvodari, care are ca obiectiv derularea în condițiile legii a proiectului, a înmânat, vineri seara, facturile pe zero pentru câștigătorii aferenți lunii precedente. Extragerile au fost efectuate în ultima zi lucrătoare a lunii ianuarie, conform regulamentului stabilit în cazul acestui proiect.

Gazda evenimentului de la sfârșitul săptămânii trecute a fost Casa de Cultură "Pontus Euxinus" din Năvodari, manifestația desfășurându-se cu participarea primarului Nicolae Matei, a reprezentanților administrației locale, consilierilor și a năvodărenilor câștigători.

"Acest proiect este o inițiativă importantă pentru locuitorii orașului Năvodari și sunt mulțumit că acest program le este de folos tuturor, indiferent de venitul pe care îl câștigă lunar, mai ales în această perioadă, în care lipsa banilor își pune amprenta pe fiecare dintre noi, indiferent de domeniul în care își desfășoară fiecare activitatea. Le doresc tuturor noroc și sper să putem pune în aplicare tot mai multe proiecte de acest fel", a declarat primarul Matei.

Edilul le-a amintit tuturor că cei care au intrat în acest program vor trebui să-și ia angajamentul că nu vor renunța la sistemul centralizat în următorii doi ani, în caz contrar, aceștia trebuind să îna-poieze suma de bani rezultată din gratui-tatea la agentul termic. Menționăm că, deși întâlnirea a avut o temă dată, Matei a discutat cu cetățenii prezenți și despre alte problemele pe care aceștia le-au invocat, fiind dispus să asculte propuneri pentru orice acțiune derulată în localitate. 

Comentează știrea

rodica raichici
27 februarie 2012
mamaia sat ( catunul )

il invit pe dl primar in zona "rezidentiala" , mamaia sat ! un sfat : pt a nu-si pierde incaltarile in " asfalt , pietris " , sa nu coboare din tractor , oricum orice alt mijloc de locomotie este nefolositor ( eventual un tractor cu senile ) ! ce conteaza .........taxe enorme pt NIMIC !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1717 secunde