Concurs Investigații gratuite pentru femeile din Cernavodă

426

Articole de la același autor

Programul "Diagnostic Mobil - Sân și Col uterin" al Fundației Renașterea oferă investigații medicale gratuite femeilor din localitatea Cernavodă.
Acțiunea are loc ca urmare a demersurilor întreprinse de reprezentanții Primăriei Cernavodă și a deputatului Cristina Dumitrache după ce numeroase femei din localitate le-au adresat rugămintea de a încheia un protocol în cadrul programului "Renașterea Diagnostic Mobil - Sân și Col Uterin". Drept urmare, începutul lunii mai a transformat dorința femeilor din Cernavodă în realitate oferind posibilitatea să-și verifice gratuit sănătatea.
Caravana Fundației a sosit pe 2 mai 2011 în localitatea Cernavodă și este amplasată în fața Primăriei orașului Cernavodă, de pe str. Ovidiu, nr. 11 până pe data de 13 mai 2011.
În cadrul Centrului mobil pentru investigații de sân și de col uterin sunt amenajate un cabinet de ginecologie și o cameră dotată cu aparat mamograf. Femeile din Cernavodă care apelează la serviciile specialiștilor din cadrul caravanei au posibilitatea de a efectuat gratuit mamografii și teste Babeș Papanicolau.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7202 secunde