Iohannis nu este de acord cu pensiile speciale pentru parlamentari

150
2
Iohannis nu este de acord  cu pensiile speciale pentru parlamentari - iohannisnuestedeacord-1436701758.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis solicită Parlamentului reexaminarea legii prin care se instituie indemnizația specială pentru parlamentari la pensionarea acestora.

"Președintele României, Klaus Iohannis, a retrimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru completarea Legii nr. 96/2006 prin care se instituie o indemnizație pentru limita de vârstă ce se acordă, la momentul împlinirii vârstei standard de pensionare, atât deputaților și senatorilor aflați în exercitarea mandatului, cât și celor care au avut calitatea de parlamentar anterior instituirii acestui drept", informează Administrația Prezidențială.

Șeful statului motivează că reexaminarea este necesară în contextul caracterului excesiv și arbitrar al noii indemnizații de care ar urma să beneficieze deputații și senatorii, dar și pentru că acest drept ar urma să se acorde tuturor parlamentarilor care au săvârșit fapte de corupție potrivit vechiului Cod penal, precum și celor al căror mandat a încetat pentru incompatibilitate. 

Comentează știrea

Monica
13 iulie 2015
*

Afacere de top! Vrei sa incepi o afacere care sa-ti aduca rapid castiguri? Acum este momentul sa actionezi si sa urmezi instructiunile unui sistem de afacere care deja i-a incantat pe toti cei care au inceput! Nu trebuie sa recrutezi oameni! Pur si simplu castigi bani, repede si usor! Te astept sa-mi ceri mai multe detalii la adresa de email:[email protected]

oMExMryXoJVRuOzU
6 decembrie 2016
aytPhfCMiq

579Mp7 woflsepinuik, [url=http://fckabqfscapt.com/]fckabqfscapt[/url], [link=http://jgxtnvsolynb.com/]jgxtnvsolynb[/link], http://rjvezqmuxzcf.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6628 secunde