Iohannis: Suntem într-o fază fierbinte în privința luptei anticorupție

97
Iohannis: Suntem într-o fază fierbinte în privința luptei anticorupție - sunteminfazaklausiohannis-1434438535.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat că România se află ''într-o fază fierbinte'' în ceea ce privește lupta anticorupție și speră că rezultatul va influența în sens pozitiv aderarea la Schengen, adăugând că în cazul premierului Victor Ponta ''speța este tristă''. 

"Am discutat despre chestiunea Schengen și este destul de evident că aspectul corupției este luat în seamă când vorbim despre Spațiul Schengen. România a făcut progrese semnificative, notabile, în domeniul combaterii corupției și speța, care în sine este tristă, nu arată decât că lupta anticorupție se desfășoară din plin. Suntem într-o fază fierbinte și cu siguranță vom trece cu bine de ea. Faptul că avem aceste rezultate sper să influențeze în sens pozitiv aderarea la Spațiul Schengen", a afirmat șeful statului, la Zagreb, după întâlnirea cu omologul croat, întrebat dacă anumite cazuri de corupție la nivel înalt, în speță cel al premierului Ponta, afectează aderarea României la Schengen, citează Agerpres.

La rândul său, președintele Croației, Kolinda Grabar-Kitarovic, a subliniat că lupta împotriva corupției accelerează aderarea la spațiul Schengen.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3362 secunde