Concurs Ion Popescu, președintele interimar al PD-L Constanța, vrea alegeri cât mai repede la partid

730

Articole de la același autor

Organizația municipală a PD-L Constanța a fost desființată de centru, fiind desemnat un comitet din șapte persoane, însărcinat să asigure interimatul și să organizeze alegeri pentru o nouă conducere. Președinte interimar al organizației municipale a PD-L a fost numit avocatul Ion Popescu, candidatul partidului pentru șefia consiliului județean.
Popescu spune că, împreună cu echipa sa, va trebui să inventarieze numărul de membrii și să reorganizeze filiala, după care va face alegeri, potrivit statutului, pentru o nouă conducere. "S-a constatat că rezultatele de la alegerile locale, pe municipiu, au fost sub orice critică, foarte slabe. De aceea s-a luat hotărârea dizolvării organizației și a numirii unui comitet interimar", a declarat Ion Popescu.
Democrat liberalul susține că trebuie organizate alegeri cât mai repede, mai ales că el ocupă două funcții de conducere în partid, fiind și prim-vicepreședinte al organizației județene.
În ceea ce privește excluderea din partid a lui Dănuț Moisoiu, Popescu a declarat că măsura a fost luată în urma unor fapte "deosebit de grave". "Nu rezultatele de la alegeri au contat pentru excluderea președintelui executiv, Dănuț Moisoiu, din partid, ci anumite fapte deosebit de grave, împotriva partidului", a completat el.
Fostul președinte al PD-L Constanța, deputatul Laurențiu Mironescu, spune că măsura dizolvării organizației a fost una justă, din cauza "performanțelor execrabile" de la alegeri. "Mi se pare normal să se reseteze întreaga organizație după rezultatul de la alegeri. Am pierdut 15 procente în patru luni și ne aflăm în fața celui mai prost rezultat pe țară. Trebuie o analiză riguroasă", a declarat Mironescu.
În completare, fostul lider a catalogat măsura excluderii lui Moisoiu din partid ca fiind "un lucru foarte bun", la care nu se aștepta deși "era necesar".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7003 secunde