Narciz Amza rămâne consilier local

924

Articole de la același autor

Narciz Amza a fost primul membru PD-L care s-a prezentat vineri la Biroul Electoral Municipal să își ridice certificatul constatator al mandatului de consilier local. Deși la momentul întocmirii listelor nu intenționa să rămână consilier local, Narciz Amza este, acum, decisă să își exercite dreptul dobândit în urma alegerilor de duminica trecută.
"Este un moment emoționat. Funcția de consilier local nu înseamnă doar o funcție, ci și o mare responsabilitate. Experiența pe care am avut-o ca inspector școlar general m-a ajutat să văd care sunt necesitățile comunității constănțene. Pentru că mă pricep la educație și este domeniul în care am obținut performanțe, încerc, pe cât posibil să aduc îmbunătățiri sistemului educațional din punctul de vedere al infrastructurii, dar și al relațiilor interumane, atât cât îmi permite fișa postului", a declarat Narciz Amza la ridicarea certificatului care îi atestă calitatea de ales local.
Odată cu Narciz Amza, doar Mădălina Popa a mai fost prezentă din partea PD-L la BEM pentru a-și ridica, de asemenea, certificatul.
Ceilalți trei pedeliști câștigători ai celorlalte mandate, respectiv Dorel Onaca, Ion Popescu și Mircea Iustian, urmau să vină în cursul zilei de sâmbătă să își ridice certificatele constatatoare.
Tot vineri, la Biroul Elelctoral Municipal s-au prezentat și 18 dintre cei 19 reprezentanți ai PSD. Printre cei prezenți însuși Radu Mazăre. Până la validarea mandatului său de primar, care, potrivit președintelui BEM, ar trebui să aibă loc cel târziu la data de 16 iunie, Radu Mazăre a intrat în posesia certificatului constatator al mandatului de consilier local.
Dintre liberali, doar Victor Manea și Ovidiu Cupșa s-au prezentat vineri, la BEM pentru aceeași procedură.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8418 secunde