Ionuț Done, învestit în funcția de subprefect al județului Constanța

391
Ionuț Done, învestit în funcția de subprefect al județului Constanța - ionutdoneinvestit-1545066566.jpg
În cursul zilei de ieri, în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța, în prezența secretarului de stat din MAI- coordonator pentru relațiile cu instituțiile prefectului, Adrian Petcu, și a reprezentanților instituțiilor publice, a avut loc ceremonia de învestire a noului subprefect al județului Constanța, Ionuț Done.

Acțiunea a avut loc ca urmare a faptului că, în ședința de Guvern din data de 13 decembrie 2018, a fost aprobată Hotărârea nr. 976, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Constanta de Ionuț Done.

În cadrul întâlnirii de ieri, secretarul de stat a dat citire Hotărârii de Guvern, după care Ionuț Done a depus jurământul și a mulțumit pentru încrederea acordată. Noul subprefect a subliniat în cuvântul său că pregătirea și experiența sa ca jurist și auditor în instituții publice îi conferă competența necesară pentru îndeplinirea responsabilităților, însă speră să poată beneficia în demersurile sale instituționale de sprijinul celor cu care va lucra.

La rândul lui, prefectul județului Constanța, Dan Jeacă, și-a exprimat încrederea că noul subprefect va contribui cu responsabilitate la activitatea instituțională, l-a felicitat și l-a asigurat de toată deschiderea la o bună colaborare.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Constanța, Ionuț Done este detașat ca subprefect din postul de auditor din cadrul Direcției de Audit Public Intern Constanța a MAI. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.261 secunde