Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Ioanei Mih─âil─â la Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii

286
Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Ioanei Mih─âil─â la Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii - iohannismihailaministru-1619018051.jpg
Pre╚Öedintele Rom├óniei, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul de numire ├«n func╚Ťia de membru al Guvernului a lui Ioana Mih─âil─â, ministrul S─ân─ât─â╚Ťii.

Medicul Ioana Mih─âil─â este propunerea USR-PLUS pentru func╚Ťia de ministru al S─ân─ât─â╚Ťii. Decizia a fost luat─â ├«n ╚Öedin╚Ťa din aceast─â diminea╚Ť─â a conducerii Alian╚Ťei, dup─â ce coali╚Ťia a pus cap─ât asear─â crizei generate de demiterea lui Vlad Voiculescu.

Ioana Mih─âil─â este fost pre┼čedinte PLUS Bihor ╚Öi medic endocrinolog. Ea a ocupat func╚Ťia de secretar de stat ├«n Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii ├«n mandatul lui Vlad Voiculescu.

Mih─âil─â de┼úine ├«mpreun─â cu so┼úul s─âu o clinic─â medical─â, a candidat la Prim─âria Oradea ┼či, potrivit propriilor declara┼úii, s-a ├«nscris ├«n PLUS din prima zi de existen┼ú─â a partidului. Ea de┼úine mai multe terenuri ┼či case ├«n Oradea, are peste 400.000 de lei ├«n conturi ┼či a acordat un ├«mprumut de 20.000 de lei USR ├«n campania electoral─â.

Ioana Mih─âil─â a fost numit─â ├«n func╚Ťia de secretar de stat ├«n Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii la ├«nceputul anului 2021. A coordonat activit─â╚Ťile de gestionare a investi╚Ťiilor ├«n sistemul medical rom├ónesc din fonduri externe ╚Öi elaborarea componentei de s─ân─âtate din Planul Na╚Ťional de Redresare ╚Öi Rezilien╚Ť─â, cea mai important─â oportunitate de investi╚Ťie ├«n infrastructur─â de s─ân─âtate a Rom├óniei.Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.352 secunde