Florin Cîțu: „Nu există un grup de lucru care să verifice raportarea deceselor de COVID”

177
Florin Cîțu: „Nu există un grup de lucru care să verifice raportarea deceselor de COVID” - citu-1618852562.jpg
Premierul Florin Cîțu anunță că nu există un grup de lucru la Ministerul Sănătății care să verifice modul în care sunt raportate oficial decesele de Covid-19, așa cum declara ministrul demis Vlad Voiculescu. Acest grup de lucru abia acum va fi înfiinţat, a precizat șeful Executivului.

Florin Cîțu a fost întrebat, duminică, dacă intenţionează să trimită Corpul de control sau să facă verificări suplimentare la Ministerul Sănătăţii după declaraţiile lui Vlad Voiculescu cu privire la neconcordanţele între cele două platforme în care sunt înregistrate decesele de COVID.

„I-am cerut secretarului de stat Andrei Baciu, în urma informațiilor apărute în presă, să îmi spună dacă există la nivelul Ministerului Sănătății un grup de lucru care se ocupă de așa ceva. Azi avem confirmarea că acest grup de lucru nu există. Deci, nu am cum să vă dau vreo informație. Vom face un grup de lucru care să investigheze și vom urmări toată procedura - grup de lucru care să vină cu niște concluzii, concluzii care trebuie să fie prezentate în Guvern și după aceea putem să le prezentăm și public”, a punctat Florin Cîțu. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3092 secunde