Administraţia publică locală Cumpăna, parteneriat cu SNC în vederea angajărilor

589
Administraţia publică locală Cumpăna, parteneriat cu SNC în vederea angajărilor - angajarisnc-1618852518.jpg
Şantierul Naval Constanţa este unul dintre cele mai mari șantiere din Europa şi astfel oferă credibilitate şi siguranţă financiară pentru angajaţii săi.

În aceste zile, în SNC se fac angajări. Se caută lăcătuşi construcţii nave, tubulatori navali, instalatori sanitari, electricieni, macaragii, strungari, vopsitori industriali, tâmplari şi muncitori necalificaţi.

Acestora li se asigură un pachet de salarizare atractiv, tichete de masă, plata orelor suplimentare şi a orelor de noapte, prime de vacanţă şi de sărbători, echipament de protecţie şi de lucru gratuit, cazare gratuită în căminul societăţii, transport gratuit sau decontare contravaloare abonament şi masă de prânz în regim subvenţionat.

În acest sens, reperezentanţii administraţiei publice locale Cumpăna în parteneriat cu Şantierul Naval Constanța organizează, marți, 20 aprilie, ora 10:00, la Casa de Cultură din comuna Cumpăna, o campanie de recrutare de forță de muncă calificată în meseriile specifice activității șantierului. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.878 secunde