Klaus Iohannis, despre rotativa la Guvern: „Voi lua cea mai bună decizie”

494
Klaus Iohannis, despre rotativa la Guvern: „Voi lua cea mai bună decizie” - iohannisschimbarerotativa-1675953254.jpg
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că, la momentul în care coaliţia va decide să facă o schimbare de Guvern, în conformitate cu Constituţia va lua decizia care i se va părea cea mai bună pentru România în privinţa desemnării premierului.

„Câteodată unii politicieni merg la televizor şi îi ia gura pe dinainte, ca să zic aşa, dar nu cred că cineva a uitat sau nu a înţeles că această coaliţie a apărut dintr-o nevoie. Ţara trebuie să fie guvernabilă şi ţara trebuie să aibă un guvern stabil în aceste vremuri tulburi şi atunci trebuie să avem puterea interioară să trecem cu mai mult sau mai puţină lejeritate peste anumite declaraţii mărunte şi să vedem care este în realitate interesul României”, a spus şeful statului, întrebat dacă îl va desemna pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, premier la rotativa guvernamentală în contextul afirmaţiilor social-democratului privind mandatul lui Iohannis la Cotroceni.

Klaus Iohannis a afirmat că, la momentul în care coaliţia de guvernare va decide să facă o schimbare de Guvern, va lua atunci o decizie.

„Atunci când coaliţia va decide să facă o schimbare de Guvern, se vor prezenta toate părţile interesate, îmi vor prezenta punctele de vedere şi, în conformitate cu Constituţia, voi lua atunci decizia care mi se va părea cea mai bună pentru România”, a precizat preşedintele. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.14 secunde