Klaus Iohannis, după discuția cu Joe Biden: "Situația continuă să fie critică"

389
Klaus Iohannis, după discuția cu Joe Biden:
Președintele Klaus Iohannis a discutat, vineri, împreună cu alți lideri NATO, cu președintele american Joe Biden, într-o teleconferință pe tema crizei din Ucraina și tensiunilor uriașe cu Rusia din aceste momente. Președintele a scris, într-un mesaj pe Twitter, în urma discuției, că „trebuie să ne demonstrăm unitatea și să continuăm să întărim capacitățile de descurajare și apărare ale NATO pe Flancul Estic”. „Situația continuă să fie critică”, a mai spus președintele României.

„Discuție telefonică de coordonare importantă cu președintele Biden, în condițiile în care situația de securitate continuă să fie critică. Trebuie să ne demonstrăm unitatea și să continuăm să întărim capacitățile de descurajare și de apărare ale NATO pe Flancul Estic”, a scris Klaus Iohannis, pe Twitter.

„Am discutat, astăzi, cu aliații transatlantici și cu partenerii despre desfășurările de trupe rusești în jurul Ucrainei. Ne-am pus de acord să continuăm eforturile diplomatice și am afirmat că suntem pregătiți să impunem costuri masive asupra Rusiei, dacă va alege să provoace un conflict”, a transmis și Joe Biden.


foto: digi24.roArticole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5296 secunde