IMAGINEA ZILEI stârnește reacții aprinse! Îmbrățișare între un rus și un ucrainean, la Jocurile Olimpice

757
IMAGINEA ZILEI stârnește reacții aprinse! Îmbrățișare între un rus și un ucrainean, la Jocurile Olimpice - untitled-1645275755.jpg

Articole de la același autor

După ce a câștigat argintul la schi acrobatic, ucraineanul Oleksandr Abramenko a fost îmbrățisat de prietenul său de antrenamente, Ilia Burov. Momentul de bucurie a ajuns în atenție, deoarece Burov este rus, iar cele două țări sunt în pragul unui război, relatează publicația germană Bild.

La prima vedere, fotografia difuzată de agențiile de presă este una normală pentru doi câștigători de medalii care sărbătoresc rezultatele obținute la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, China.

Dar în actualul context politic, imaginea a devenit virală. Asta cu atât mai mult cu cât, din cauza situației politice complicate, cu o invazie probabilă a Rusiei, ministrul ucrainean al sportului, Vadim Huțait, le recomandase sportivilor nu să stea alături de ruși sau să se fotografieze alături de aceștia!

Nu doar ministrul a semnalat situația, ci și presa ucraineană. Ziarul Xsport s-a întrebat dacă nu cumva este „o provocare”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6126 secunde