Klaus Iohannis, prima reacție după ce Sorin Oprescu a fost reținut

194
1
Klaus Iohannis, prima reacție după ce Sorin Oprescu a fost reținut - klaus-1441546593.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a afirmat azi, la Mioveni, că reținerea primarului Sorin Oprescu este un eveniment trist, dar reprezintă un semnal că lupta anticorupție continuă în forță.


"Este un eveniment foarte trist, dar, pe de altă parte, pentru mine este un semnal că lupta anticorupție merge în forță mai departe și acesta este un lucru bun", a declarat Iohannis. Președintele Klaus Iohannis a participat duminică la evenimentul "Renault Day" organizat pe platforma Dacia de la Mioveni.



Comentează știrea

Cosmin
6 septembrie 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : PNL cere demisia lui Oprescu
Pagina a fost generata in 0.544 secunde