Medicii constănțeni, verificați de CJAS dacă folosesc cardul de sănătate

219
Medicii constănțeni, verificați de CJAS  dacă folosesc cardul de sănătate - controale-1441546763.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Constanța vor desfășura o amplă acțiune de monitorizare a modului în care este utilizat cardul de sănătate conform reglementărilor legale intrate în vigoare la data de 1 septembrie 2015.

Astfel, furnizorii de servicii medicale și farmaceutice aflați în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Constanța vor primi suportul echipelor de monitorizare și control.

"Furnizorii de servicii medicale și farmaceutice aflați în relație contractuală cu casele de asigurări au fost informați despre modul de acordare a serviciilor medicale, conform acestor reglementări. Principalul scop al acțiunii este de îndrumare a asiguraților și a furnizorilor către servicii medicale și farmaceutice, în baza cardului.

În urma acțiunilor, acolo unde vor fi identificate deficiențe în acordarea serviciilor medicale, acestea vor fi remediate. În cazul în care se vor constata abateri de la legalitate, vor fi luate măsuri în funcție de gravitatea abaterii.

De asemenea, echipele corpului de control al CJAS Constanța sunt în teren și pot primi sesizări de la asigurați privitoare la eventualele deficiențe întâmpinate la acordarea serviciilor medicale pentru a fi verificate și remediate în cel mai scurt timp", a precizat Dragoș Poteleanu, președintele CJAS Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5922 secunde