Klaus Iohannis: „Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluții pentru a depăși actuala criză politică”

148
Klaus Iohannis: „Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluții pentru a depăși actuala criză politică” - klausiohannis15fc21e9741-1631011864.jpg
Președintele Klaus Iohannis a declarat că România este „o țară stabilă”, care nu va fi afectată de criza politică declanșată de ruptura dintre PNL și USR PLUS. El a dat asigurări marți, în carul unui discurs la Reuniunea Anuală a Diplomației Române, că vor fi găsite „cele mai potrivite soluții” pentru depășirea crizei guvernamentale.

„În România, se respectă valorile democratice, Constituția țării și, chiar dacă avem acum o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul nostru european și euroatlantic. Acesta este mesajul pe care vă rog ca fiecare dintre dumneavoastră să-l transmiteți în statele în care reprezentați țara noastră.

România continuă să fie o țară stabilă, care nu deraiază de la valorile și angajamentele asumate!

Vă garantez că vom găsi cele mai potrivite soluții pentru a depăși actuala criză politică și a continua o guvernare pentru dezvoltarea României, a declarat Klaus Iohannis marți, la Reuniunea Anuală a Diplomației Române.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9603 secunde