La PDL Constanța, nu are cine să rezolve contestația lui Florian Constantin

479
2
Comisia Județeană de Statut Etică și Litigii (CJSEL) a PDL Constanța nu a reușit să ia, ieri, o decizie privind contestația depusă de Florian Constantin, prin care acesta susține că Maria Stavrositu nu a câștigat în mod statutar funcția de președinte la Organizația Municipală a PDL Constanța.
Președintele Comisiei Județene de Statut Etică și Litigii (CJSEL) a PDL Constanța este Alexandru Maxim. Din componența acestei comisii, mai fac parte Daniel Boanfă, Ciprian Naum, Eugen Oanță și Cristina Brânzoi. Cu toate că cei cinci membri ar fi trebuit să se întâlnească ieri seară, la ora 17.00, pentru a decide dacă Maria Stavrositu rămâne președinte la Municipiu, acest lucru nu s-a întâmplat. Mai exact, din cele cinci persoane care fac parte din comisie, la întâlnire nu au venit decât două, Maxim și Boanfă.
În consecință, din lipsă de cvorum, luarea unei decizii privind contestația lui Florian Constantin a fost amânată.
"Nu știu de ce colegii mei nu au venit la ședință. Sperăm să ne întâlnim toți cinci mâine (n.r. - astăzi) și să luăm o decizie corectă privind contestația depusă de Florian Constantin", a declarat președintele Comisiei Județene de Statut Etică și Litigii (CJSEL) a PDL Constanța, Alexandru Maxim.

Comentează știrea

budaideleanu
15 noiembrie 2011
anarhie organizata

Comisia nu s-a intrunit deoarece in PDL Constanta fiecare face ce vrea.Le este scarba de disciplina si responsabilitate.Chiru,Constantin,Banias,si gastile lor au o singura preocupare:sa se certe si sa semene dezbinare.

LOLY
15 noiembrie 2011
Sa- ajutam....

Din cate se vede este foarte greu sa te pronunti asupra unei contestatii facute doar de dragul contestarii. Intrebarea este ce se contesta din moment ce Chiru declara ca sedinta este statutara cu un nr. de 296 delegati prezenti!!! Restul pana la 340 delegati sunt "asii" din maneca lui Chiru ,ca doar trebuia sa iasa cine vrea el si "sponsorii"lui... Rusine Dinu Patriciu!:))))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7009 secunde