La Techirghiol, taxa de înstrăinare nu se va mai plăti între rudele de gradul I și II

9062

Articole de la același autor

Aleșii locali din Techirghiol se întrunesc, săptămâna viitoare, într-o nouă ședință ordinară a Consiliului Local, având pe ordinea de zi aproximativ 30 de proiecte.
Printre cele mai importante, se numără și cel privind modificarea HCL nr.176/16.12.2008 privind impozitele și taxele locale pe anul 2009. Potrivit primarului Adrian Stan, este vorba de modificarea unor prevederi ale taxei de înstrăinare. "Această taxă a fost stabilită de către Consiliul Local, la sfârșitul anului trecut. Toți cei care își vindeau terenul și realizau, astfel, un profit, erau obligați să plătească o taxă pe tranzacție către Consiliul Local. Acum, cei care fac astfel de tranzacții și sunt rude, până la gradul I și II, vor fi scutiți de plata acestei taxe", a declarat Stan.
Un alt proiect vizează aprobarea Studiului de fezabilitate pentru construirea a două blocuri ANL, cu 48 de apartamente destinate închirierii.
Consilierii locali se vor pronunța și în cazul modificării HCL nr. 11/2005 privind darea în folosință gratuită a unei suprafețe de teren Serviciului Român de Informații.
În cadrul aceleiași ședințe, aleșii vor supune la vot și Planul de analiză și acoperirea riscurilor din orașul Techirghiol.
Pe ordinea de zi, au mai fost incluse o serie de proiecte privind aprobarea unor PUZ-uri și PUD-uri, precum și acceptarea trecerii DJ 383 din domeniul public de interes județean în domeniul public al orașului Techirghiol și actualizarea inventarului domeniului public al orașului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2377 secunde