Protocol PIN-UNPR

Lavinia Șandru, numită vicepreședinte UNPR

1093

UNPR și PIN au încheiat o înțelegere scrisă, care prevede că Lavinia Șandru devine noul vicepreședinte al Uniunii, în timp ce președinții locali ai Partidului Inițiativa Națională vor deveni vicepreședinți la nivel local.
"Organele de conducere ale PIN, atât cele de la nivel central, cât și cele de la nivel local și de la nivelul Organizației Municipiului București vor fi incluse în structurile corespunzătoare ale UNPR", se arată în protocolul de comasare prin absorbție dintre UNPR și PIN.
De asemenea, președintele PIN, Lavinia Șandru, va deveni vicepreședinte al UNPR la nivel național, desemnarea sa în această funcție urmând a se face imediat, iar președinții structurilor locale și ale municipiului București ale PIN devin vicepreședinți ai organizațiilor corespunzătoare ale UNPR.
Potrivit protocolului, ca urmare a comasării prin absorbție, UNPR își păstrează personalitatea juridică și va prelua toate drepturile și obligațiile PIN. De asemenea, UNPR își va păstra denumirea integrală, respectiv Uniunea Națională pentru Progresul României, denumirea prescurtată (UNPR), semnul permanent, semnul electoral și programul politic.
"În termen de trei luni de la data semnării prezentului protocol, va avea loc predarea / primirea activului și pasivului PIN către organizațiile corespunzătoare ale UNPR; se va reglementa situația contractelor pentru sediile de la nivel central și local / județean deținute de PIN; se va regla situația financiară (sume de încasat, datorii de plătit etc.) și a contului bancar deținut de PIN și se va stabili, prin acordul părților, dacă organizațiile și fundațiile adiacente PIN vor fi păstrate sau dizolvate", se arată în protocol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5288 secunde