Legea votului prin corespondență, promulgată de președintele Iohannis

111
Legea votului  prin corespondență, promulgată de președintele Iohannis - iohannislegeavotuluiprincorespon-1448041758.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind votul prin corespondență. Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind votul prin corespondență, precum și modificarea și completarea Legii nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente.

Reamintim că, Legea votului prin corespondență a fost un obiectiv pe care președintele Klaus Iohannis și l-a asumat încă de la începutul mandatului. Acest act normativ este unul așteptat de întreaga societate și asigură premisele res-pectării dreptului fundamental la vot pentru toți românii, oriunde s-ar afla ei în lume.

Proiectul votului prin corespondență a fost adoptat de Camera Deputaților la sfârșitul lunii octombrie. Actul normativ va fi aplicat doar la alegerile parlamentare, nu și la cele prezidențiale și europarlamentare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.494 secunde