Lemne de foc pentru persoanele nevoiașe din Năvodari

359
Primarul Nicolae Matei a decis ca în aceste zile când temperaturile sunt foarte scăzute, iar meteorologii anunță că gerul nu va slăbi din intensitate, să ajute un număr de 60 de persoane, cazuri sociale. Potrivit edilului, aceste persoane nevoiașe vor primi lemne pentru foc, intenția sa fiind aceea ca respectivii să nu sufere de frig în case. De precizat că aceste persoane sunt locuitori ai orașului care nu au beneficiat de ajutor pentru încălzire în acest an și care s-ar încadra în criteriile de acordare ale acestora.
Primele cantități de lemne din cadrul acestui program au fost duse încă de joi, acasă la beneficiari, iar activitatea va continua până când va fi livrată toată cantitatea inclusă. Cele 60 de persoane vor primi până la 700 kg de lemne de foc.
"Am luat această hotărâre tocmai pentru ca gerul de afară să nu le facă probleme, iar iarna nu se va da dusă așa repede. Aceste ajutoare constând în lemne de foc vor fi distribuite de astăzi și până când ultimul beneficiar își va ridica lemnele ce îi revin. Ei sunt acei locuitori ai orașului Năvodari, cazuri sociale, care nu au beneficiat de niciun sprijin oferit din partea Primăriei și a Consiliului Local", a declarat primarul orașului, Nicolae Matei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3283 secunde