Lia Olguța Vasilescu vrea miting PSD la București: "Aici mă despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul să vorbim și noi"

394
2
Lia Olguța Vasilescu vrea miting PSD la București:

Articole recomandate

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, precizează că este momentul ca și PSD să iasă în stradă, susținând în context că filialele PNL și USR din întreaga țară se pregătesc să aducă membri de partid în București la protestul de duminică, din Piața Victoriei. 


"Am văzut în stradă oameni care susțin instituțiile de forță. Instituții care vor nu doar să aplice legea, ci să facă legea! N-ar trebui să-i vedem și pe ceilalți? E un miting "organizat spontan" duminică. Filialele PNL și USR din întreaga țară se pregătesc temeinic să aducă în București cât mai mulți membri de partid. Numai naivii cred că politicul nu e implicat în demonstrațiile de stradă. Toți politicienii lor sunt acolo. Eu cred că ar trebui să organizam și noi un miting! Noi, "ciuma roșie", care aplicăm cel mai bun program de guvernare de până acum. Pentru că aici mă despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul să vorbim și noi! Cred că trebuie să ieșim în stradă! Parlamentul e sufrageria unor domni și doamne fără locuință momentan și avem senzația că îi deranjăm când venim dimineața la serviciu. Și par și un pic stresați că nu au avut unde să facă duș", a scris ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.


Reacția ministrului vine după ce, vineri seară, sute de mii de oameni au protestat în toată țara, pentru a patra seară consecutiv, față de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea codurilor penale.




Comentează știrea

Cornel
4 februarie 2017
Hotie

Doamna este din fire mai iute la manie si, poate, mai iute si de mana (vezi DNA). Cred ca niciodata gandirea nu a fost punctul sau forte. Ordonanta i se potrivea ca o manusa. Normal sa indemne votantii PSD sa iasa la miting. Partea proasta este ca multi din PSD sunt oameni cistiti care nu au probleme cu legea si nu vad ordonanta cu ochi buni, chiar daca acum nu spun nimic. Probabil o sa ramana si ea simplu parlamentar pana cand dosarele o vor ajunge din urma.

MIHAI
4 februarie 2017
LIMBAJ SI GANDIRE DE MAIDAN

Te uiti la ea si te intrebi daca este Ioana d 'Arc Ecaterina Teodoroiu sau Ana Ipatescu . DacA o privesti atent , constati ca nu e decat o candidata la puscarie , un produs tipic pesedist la fel cum exista asemenea produse si in alte partide . Daca crede ca e ceva de capul ei , n-are decat sa faca asa ceva in Craiova . Fiind de sex feminin , nu -i putem zice sarpe , vipera fiind sigur . Olguta pesedita aplica cel mai bun program de guvernare . Stai cuminte fato , ca inca nici nu l-ai inceput . Sa zicem ca va avea loc manifestatia . Care va fi cerinta pareticipantilor ? S-a opus cineva vreunei prevederi din program ? " Sa vorbim si noi " . Ar fi un progres avand in vedere ca pana acum ati latrat .Care noi ? Pana acum vedem ca vorbeste singura si nu cred ca Dragnea este incantat . Daca a ajuns in guvern , ceea ce n-a visat neam de neamul ei , a ajuns pentru a guverna nu pentru a organiza mitinguri . Parerea ei despre Parlament este in oarecare masura corecta , doar ca trebuia sa faca precizarea ca si parlamenarii sunt ca si ceilalti in aceeasi sufragerie , temporar , cei mai multi urmand , ca si dansa sa treaca in dormitorul detinutilor , unde se vor putea odihni dupa atea eforturi . Limbajul folosit de aceasta pretinsa doamna depaseste limbajul femeilor care stau pe bancile din parcul aflat in Bucuresti langa Palatul CFR . Ar merita ca fiecare parlamentar femeie s-o scuipe drept intre sprancene .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5015 secunde