Liberala Raluca Turcan: "România se află într-o stare de asediu nedeclarată"

194
Liberala Raluca Turcan:

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a declarat, ieri, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL Sud-Vest Oltenia, că România se află, de trei ani, într-o stare de asediu nedeclarată și a catalogat acțiunile PSD drept "forme de gangsterism politic".


"Trei ani de zile ne-am aflat sub asediul celei mai virulente forme de gangsterism politic practicate de PSD. Klaus Iohannis și PNL au dus una dintre cele mai dure lupte politice din ultimii 30 de ani. Ne-am aflat într-o stare de asediu nedeclarată. Democrația, statul de drept au fost atacate la temelie cu un singur scop: ca prin pârghii legislative, instituțiile statului să fie controlate, subordonate și puse la picioarele infractorilor din spatele liderilor politici ai PSD. Klaus Iohannis a fost, în toată această perioadă, o ancoră de stabilitate și în timp ce reprezentanții PSD din Parlament și din Guvern atacau instituțiile, atacau drepturile fundamentale ale românilor, atacau românii, atacau partenerii internaționali, companiile private, Klaus Iohannis și PNL le-au făcut viața un coșmar celor care au dorit să acapareze România", a spus Raluca Turcan, citată de Agerpres.
Aceasta a mai afirmat că "social-democrații au dat legi ca să îi scape pe corupți, au dat drumul la 19.000 de infractori periculoși pe stradă și i-au apăsat pe oameni cu povara unui trai mai scump".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9827 secunde