Galerie foto. Klaus Iohannis, mesaj de la Constanța. "România este condusă de o guvernare care i-a compromis viitorul"

3107

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis participă, în aceste momente, la Adunarea Regională a Organizațiilor PNL Sud-Est, la Constanța, eveniment la care sunt prezenți președintele PNL Ludovic Orban și prim-vicepreședinții Raluca Turcan, Rareș Bogdan, Iulian Dumitrescu, Vasile Blaga, dar și alți liberali de seamă ai partidului. Totodată, la eveniment sunt prezenți, în calitate de gazde, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, și deputatul Robert Boroianu. 


În sala mare a Casei de Cultură din Constanța sunt prezente aproximativ 800 de persoane, alți simpatizanți ai președintelui așteptând afară pentru a da mâna și a se fotografia cu șeful statului.




"Astăzi suntem cea mai bună alternativă la conducerea României. Peste următorii 5 ani președinte o să fie tot Klaus Iohannis", a spus, printre altele, în discursul său, liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă. Au mai luat cuvântul senatorul Iulian Dumitrescu, liderul liberalilor din Prahova, Raluca Turcan, liderul PNL Sibiu dar și europarlamentarul  Rareș Bogdan.


A urmat președintele PNL Ludovic Orban cu un discurs la fel de mobilizator ca al celorlalți care au îndemnat la realegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României în următorii 5 ani. În plus, Orban a transmis liberalilor că, în următoarele două luni, să se implice mai mult ca de obicei pentru a-i convinge pe cât mai mulți că numai Klaus Iohannis poate reconstrui România. El le-a mai transmis liberalilor să fie pregătiți de guvernare, avertizându-i să nu fie ispitiți să facă precum PSD și să scoată "din joben" multiple ordonanțe de urgență, date fără niciun fel de analiză sau studiu de impact.
"Trebuie să ne pregătim pentru guvernare și suntem pregătiți pentru guvernare. Trebuie, în schimb, să facem lucrul acesta cu trudă, onestitate, cu smerenie față de cetățenii noștri, cu atenție la problemele fiecărei categorii sociale, să analizăm fiecare soluție posibilă, astfel încât orice decizie pe care o luăm să garanteze efectele favorabile pentru societatea românească", a spus Ludovic Orban.
El a adăugat că PNL este un partid "puternic ancorat" în istoria României, "cu rădăcini adânci în societatea românească", cerându-le liberalilor să încerce să se apropie de oameni și să le asculte problemele.


"Trebuie să folosim campania asta să ne apropiem și mai mult de oameni, să fim și mai aproape de români, să fim și mai deschiși să le ascultăm problemele și împreună cu ei să căutăm cele mai bune soluții pe care să le punem în practică, pentru că vom fi cu siguranță chemați de cetățenii români să guvernăm România, dar până atunci avem de dus cea mai importantă campanie, campania pentru realegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte al României", a mai spus liderul liberal.


Ludovic Orban a subliniat că urmează o campanie electorală decisivă și le-a cerut colegilor să pună pe primul plan "această bătălie pentru România".


"Vă cer fiecare în localitate în care trăiți, în mediul profesional în care vă desfășurați activitatea, printre vecini, printre rude, printre cunoscuți, transmiteți acest mesaj românilor, că România nu este condamnată să fie o periferie a Europei, că în 5 ani Klaus Iohannis a arătat că România poate să fie în primul rând, (...) că România are cu adevărat șansa unui destin măreț așa cum îl merită", a afirmat președintele PNL




La final, a urcat pe scenă cel care a câștigat până acum toate competițiile electorale la care a participat, președintele României Klaus Iohannis. Printre altele, șeful statului a afirmat că PSD a produs în ultimii ani cea mai păguboasă și cea mai dezastruoasă guvernare de după 1989.


"În ultimii doi ani și jumătate, România a fost condusă de o guvernare care i-a compromis viitorul, care i-a blocat dezvoltarea, care a săpat adânc la temelia democrației și a statului de drept. PSD a produs cea mai păguboasă, cea mai dezastruoasă guvernare de la Revoluție încoace. Rușine! (...) Trebuie să vedem prezentul așa cum este el. România anului 2019, cu o guvernare PSD, este un stat membru al UE fără spitale, fără autostrăzi, cu școli încă nesigure și nefuncționale, un stat în care inițiativa privată și investițiile, cele care generează dezvoltare, sunt descurajate. În România anului 2019 nu avem asigurat nici măcar transportul public care să facă legătura permanentă între orașele mari și comunele din jurul lor. În asaltul continuu al statului român PSD nu a mai avut timp să guverneze și pentru oameni", a spus Iohannis la Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud - Est.


El a adăugat că cei de la PSD au făcut legi care să submineze justiția, poliția, administrația publică, jandarmeria, instituții menite să protejeze cetățeanul, să-i ofere siguranță.


"PNL este cel mai important partid politic de la alegerile europarlamentare. Ați dovedit oamenilor că pot avea încredere în voi. România nu va putea niciodată să progreseze cu stilul pesedist. Avem obligația să învingem decisiv acest adversar, pentru că românii se bazează pe noi. Nu o să fie o luptă ușoară dar eu cred în voi, cred în capacitatea voastră de a-i convinge pe cât mai mulți cum trebuie să voteze. Eu vreau un stat funcțional, în slujba cetățeanului! Îmi doresc o Românie normală! Dar pentru acestea, eu știu ce trebuie făcut. Este nevoie de îndepărtarea acestei guvernări nocive! Iar voi, dragi liberali, trebuie să fiți pregătiți în orice moment să intrați la guvernare!!!", a mai transmis, de la Constanța, președintele Klaus Iohannis.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9132 secunde