Liberali constănțeni, prezenți la Consiliul Național PNL

135
Liberali constănțeni, prezenți la Consiliul Național PNL - liberaliconstantenipnlsigla-1422639396.jpg

Articole de la același autor

O delegație a PNL Constanța alcătuită din aproximativ 40 de persoane va participa, astăzi, la Consiliul Național PNL care are loc la Palatul Parlamentului.


"De la vechiul PNL vor fi aproximativ 20 de persoane, respectiv, șase membri de drept, adică parlamentarii și doi primari de municipii, plus alți nouă delegați desemnați. Totodată, vor mai fi și rezerve. De la vechiul PDL vor fi tot atâtea persoane, norma de prezentare fiind egală", a declarat co-președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. 


Secretarul general al PNL, Gheorghe Flutur, a anunțat convocarea Consiliului Național al partidului, sâmbătă, la Palatul Parlamentului. La eveniment vor lua parte 1.100 de delegați, pentru a se valida următoarea fază a fuziunii organizațiilor teritoriale ale fostului PDL și PNL. Reuniunea începe la ora 12.00, în sala Alexandru Ioan Cuza din cadrul Palatului Parlamentului. "Din cei 1.100 de delegați, un număr egal, 550 din partea fostului PDL și 550 din partea fostului PNL, sunt 420 de drept și diferența, 680 de delegați, aleși de organismele județene", a declarat Gheorghe Flutur. 


El a mai precizat că la nivelul Consiliului Național se vor valida conducerile de la nivelul comitetelor executive județene. Totodată, Flutur a mai spus că la nivelul județelor ponderea va ține cont de rezultatul de la alegerile europarla-mentare în proporție de 80 % și 20% numărul de primari rămași în fiecare partid după alegerile prezidențiale. De asemenea, el a menționat că duminică, pe 1 februarie, de la ora 11.00, va avea loc reuniunea grupurilor parlamentare ale PNL, pentru a discuta prioritățile legislative pentru noua sesiune și modul de organizare a grupurilor parlamentate comune.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4139 secunde