Tineri liberali constănțeni, școliți în Germania

223
1
Tineri liberali constănțeni, școliți în Germania - tineriliberaliscolitiingermania4-1417533732.jpg

Articole de la același autor

Tineri liberali constănțeni participă la Programul de Excelență în Politică, cursuri organizate de Fundația Konrad-Adenauer-Stiftung Germania în colaborare cu PNL.

În prima serie, care s-a desfășurat pe parcursul anului 2013-2014, au fost admiși la studii despre educație politică și consultanță Cătălin Cheia, Oana Maria Florea, Sorina Tușa, Bogdan Clinciu, Mariana Dumitrescu și Andreea Artagea, iar din cea de-a doua serie fac parte Ionela Tudoran, Alexandru Dima, Anamaria Funda și Vlatko Dimov.

Cursurile din acest program sunt oferite de specialiști, fie din mediul academic sau practicieni și cuprind arii de interes: Administrație Publică Locală, Politici Economice, Politici Sociale, Politici pentru Educație și Tineret, Politici Europene, Politici Sociale și de Sănătate, Economie Socială de Piață, Relații Internaționale, Politică Externă și de Securitate.

La acest Program de Excelență au aplicat membrii ai PNL din toată țara, având vârsta cuprinsă între 22 și 45 de ani. La programul KAS de Excelență în Politică au participat peste 100 de cursanți din întreaga țară.

Participanții au fost selectați în urma unor interviuri organizate de către specialiștii Fundației Konrad-Adenauer-Stiftung. Stagiul de pregătire a cuprins atât cursuri teoretice, cât și ateliere practice și training de leadership politic. Scopul propus este de a pregăti și promova viitoarele elite ale politicii românești de centru-dreapta.

Fundația Konrad-Adenauer-Stiftung este o fundație politică, apropiată Uniunii Creștin-Democrate din Germania, care desfășoară în România încă din 1991 activități de educație politică și consultanță. Activitatea ei se desfășoară în cooperare cu instituții ale statului, partide politice, organizații civice, precum și cu personalitățile marcante ale țării.

"Programul de Excelență în politică este foarte bun pentru tinerii partidului nostru, ajută la o profesionalizare a lor și, până la urmă, la transformarea lor în politicieni mai buni, mai pregătiți pentru viitor", a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, co-președintele PNL Constanța. 

Comentează știrea

Munca la domiciliu
3 decembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6667 secunde