Liberalii au două nume pentru Primăria Constanța

3257
Liberalii au două nume pentru Primăria Constanța - b2efc211f8eb67339432f58418e4b0cf.jpg
Liderul liberalilor constănțeni, Gheorghe Dragomir, a anunțat ieri că formațiunea politică de la malul mării are pregătite două nume pentru primărie, în vederea alegerilor locale din 2012.
În cadrul unei conferințe de presă, Gheorghe Dragomir a explicat că, în urma sondajelor derulate, din cei cinci candidați propuși, au rămas în cursă doi. Ulterior, va rămâne doar unul care va fi lansat spre sfârșitul acestui an.
"Noi ne facem temele și vom prezenta candidații după ce vom termina cu organizarea și structurarea filialelor din județ. Sperăm ca până la sfârșitul anului să anunțăm candidatul pentru Primăria Constanța", a explicat el.
În ceea ce privește situația candidatului pentru Consiliul Județean Constanța, președintele PNL Constanța a menționat că "nu este atâta grabă pentru că strategia este alta".
De asemenea, liberalii susțin că și-au găsit deja candidații și pentru celelalte primării din județ care vor fi lansați și ei spre sfârșitul lunii decembrie și începutul lui 2011.
"Sunt persoane care nu pot să își anunțe candidatura și acolo mult mai târziu vom veni cu anunțarea candidatului, dar cele mai multe candidaturi vor fi anunțate spre sfârșitul anului și începutul anului viitor. Vom anunța nu numai persoanele, dar și proiectele și echipele pentru alegerile din 2012\", a adăugat liderul liberal.
Tot în conferința de presă de ieri, senatorul Puiu Hașotti a adus în discuție posibilitatea formării unei alianțe cu PDL. "Cel puțin până în 2012, dar eu cred că până în 2015, o guvernare PNL-PDL nu este posibilă. Din mai multe motive. Unul la care țin foarte mult este acela că nu putem fi din nou colegi cu cei care au fost la noi, ne-au trădat și, după acest act condamnabil, au găsit de cuviință să ne și împroaște cu noroi", a declarat senatorul liberal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Noiembrie 2010
Stire din Sport : Farul, prăbușit de "tripleta de aur"
Pagina a fost generata in 1.0443 secunde