Mai bine mai târziu decât niciodată

Liberalii constănțeni reacționează: "Problema sunteți dumneavoastră, Domnule primar"

1450
Organizația Municipală PNL Constanța a anunțat ieri, printr-un comunicat de presă, că "este siderată de atitudinea, aroganța, precum și de preocupările «administrative» ale primarului ales Radu Ștefan Mazăre, care prin funcția pe care o deține ar trebui să reprezinte cu onoare și demnitate orașul Constanța și cetățenii acestuia".
După o săptămână în care până și Ministerul de Externe rus a reac-ționat mai repede față de show-ul de modă în care primarul a defilat într-un costum de ofițer german alături de fiul său, liberalii constănțeni au reușit să se mobilizeze și ei. Ei au izbutit, în cele din urmă, să trimită un comunicat de presă în care sancționează gestul lui Mazăre. Astfel, organizația constănțeană a PNL consideră că "opinia publică, societatea civilă și mediul politic constănțean ar trebui să se solidarizeze într-o acțiune comună de condamnare și delimitare față de stilul teribilist și arogant pe care îl afișează Domnul Mazăre în orice context".
Liberalii așteaptă că "domnul primar să-și asume responsabilitatea imaginii Constanței și să evite excentricitățile care pot arunca o lumină nefastă asupra Constanței".
În opinia președintelui interimar al Biroului Politic Municipal, Aurel Butnaru, "se pare însă că domnul primar are alte priorități, legate mai mult de viața mondenă decât de responsabilități administrative, uitând cu desăvârșire promisiunile făcute constănțenilor".
Tot Butnaru declară că orașul "nu poate aspira la titlul de metropolă europeană cu atitudini antisemite și iresponsabile. Este timpul ca aceas-tă atitudine să înceteze. Folosirea cu obstinație și tupeu a sintagmei «care-i problema?», denotă răspunsul de referință la gafele pe care le face".
"Problema sunteți dumneavoastră Domnule primar și ar trebui să realizați acest lucru", a încheiat ferm liderul liberal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9646 secunde