Liberalii din Mangalia nu se dau în vânt după șefie

403
În urma Delegației Permanente a PNL Constanța care a avut loc în acest week-end, s-au produs schimbări și în biroul conducerii interimare a organizației PNL Mangalia.
Potrivit actualului lider interimar al liberalilor mangalioți, Viorel Oleniuc, noul birou are trei membri din "vechea gardă" și șase componenți noi: Constantin Podgoreanu, Marius Ilie, Mircea Silion, Dominic Tamaș, Marian Iorga și Ion Aliciu. Din conducere mai fac parte și Sorin Andrei, Sorin Cucoranu și Lucian Vișa.
Oleniuc a declarat că, până acum, nici un liberal mangaliot nu și-a manifestat intenția de a candida pentru funcția de președinte. "Există însă cel puțin două-trei persoane care pot fi oricând președinte al PNL Mangalia. Cu toate acestea, noi vrem să organizăm mai întâi două sondaje să vedem și care este opinia cetățenilor privind viitoarea conducere", a adăugat Oleniuc.
Unul dintre posibilii pretendenți, Sorin Andrei, a declarat că este încă "prematur" pentru a se pronunța asupra unei posibile candidaturi. "Nu s-a luat încă nicio decizie la nivel de partid privind candidaturile. Încă mai este timp. Este foarte greu să candidezi după ce această funcție a fost deținută de către Viorel Oleniuc, dar, cu siguranță, vom găsi persoana potrivită până în toamnă", a fost de părere el.
Nici Sorin Cucoranu nu s-a arătat foarte dornic să preia șefia PNL Mangalia. "Eu nu îmi doresc această funcție doar de dragul de a fi într-un post de conducere. Dacă partidul va constata și va decide că este nevoie de mine în fruntea partidului, atunci voi candida. Altfel, nu", a punctat ferm el.
Lucian Vișa preferă să îi lase pe cei mai tineri să se afirme la conducere. El a precizat că numai "într-un caz excepțional" ar putea candida, și anume în situația în care PNL nu va găsi soluții pentru a rezolva această situație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9365 secunde