Liberalii îl cheamă pe premier la o dezbatere despre economia României

70
Liberalii îl cheamă pe premier la o dezbatere despre economia României - liberaliiilcheamasiglapnl-1431416841.jpg

Articole de la același autor

Liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, a declarat că grupul său i-a solicitat premierului Victor Ponta să vină în plenul Camerei pentru o dezbatere despre economia României, din perspectiva analizei anuale a Comisiei Europene. 


"Grupul parlamentar al PNL a solicitat prezența premierului Ponta la Camera Deputaților în vederea unei dezbateri privitoare la evaluarea anuală a progresului economic, a stării economice, care se face de către Comisia Europeană cu privire la fiecare țară. Scopul acestei dezbateri este, plecând de la concluziile experților de la nivelul Comisiei Europene, de a atrage atenția că, practic, guvernul Ponta, în ciuda laudelor frecvente pe care le prezintă în spațiul public, cel puțin din perspectiva noastră și din perspectiva Comisiei Europene, bate pasul pe loc", a spus Orban, citat de Agerpres. 


El a adăugat că așteaptă răspunsul premierului pentru a decide data la care va avea loc dezbaterea, iar Biroul permanent al Camerei Deputaților a transmis solicitarea grupului PNL către guvern. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.495 secunde