Liberalii nu cred în sondaje. Dar cine mai crede în liberali?

318
Liberalii nu cred în sondaje. Dar cine mai crede în liberali? - liberali-1459449903.jpg
Liberalii constănțeni au găsit buba sondajului comandat de Cuget Liber. Nu e făcut de o firmă cunoscută lor. De aceea, nu poate fi de încredere studiul sociologic realizat pe municipiul și județul Constanța. Dacă Dragomir și armata lui de sociologi nu cunosc firma COMPAS - Centrul pentru Studiul Opiniei Publice și Marketing, este clar că sondajul nu e bun. De aici probabil și celebra vorbă care circulă printre politicieni: "Nu cred decât în sondajele modificate cu mâna mea".


Ceea ce trebuie să le reamintim liberalilor constănțeni, speriați probabil cât de slab pot să stea în sondaje, atât ei cât și candidatul lor la Primăria Constanța, este că aceeași firmă COMPAS a făcut toate sondajele publicate de Cuget Liber în ultimii 10 ani. Și niciodată nu au fost greșite. Nici atunci când liberalii îl dădeau pe can-didatul Manea la 30% și pe Mazăre la 40 de procente (pentru ca Mazăre să câștige apoi cu aproape 70%), nici atunci când noi îl dădeam pe Cristian Radu, acum patru ani, pe locul trei în cursa pen-tru Primăria Mangalia (s-a clasat în spatele lui Iorguș și Tusac, dar alegerile s-au reluat ulterior și a câștigat datorită retragerii lui Tusac) și ei ne acuzau de manipulare. Aceeași placă obosită o auzim de fiecare dată. Cui nu îi convin cifrele din sondaje încearcă să arunce cu noroi sau să discrediteze demersul. Din fericire pentru noi, și din păcate pen-tru ei, nu am greșit mai deloc. Iar cititorii noștri știu asta.


Oameni buni, vă convine sau nu, aceste sondaje sunt reale și au fost făcute în cel mai profesionist mod. Le-am comandat și publicat ca un demers firesc și necesar ca electoratul constănțean să știe cum stau și cum arată cei care le cer voturile cu atâta ardoare. Iar lucrul acesta nu îl facem de ieri, de azi, ci l-am făcut în mai toate momentele electorale cheie pentru societatea constănțeană: alegeri locale, alegeri prezidențiale sau parlamentare. Singurul nostru scop este acela de a informa corect opinia publică, indiferent că le convine liberalilor, pesediștilor sau altor creaturi politice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4577 secunde