Liberalii, rezervați în privința unui protest pe modelul lui Ghișe

229
2
Anunțul vicepreședintelui PNL Varujan Vosganian prin care transmite că îl susține pe colegul său de partid Ioan Ghișe în protestul inedit din fața Palatului Cotroceni nu are susținere și din partea celorlalți liberali, aceștia declarându-se rezervați în privința unui protest al clasei politice.

"Nu e genul meu să protestez, cu toate că am putea ajunge în situația asta la un moment dat. Cert este că românii sunt supărați pe noi că nu ne-am terminat treaba", a declarat vicepreședintele Relu Fenechiu, ieri, în contextul unui protest al clasei politice.

De asemenea, liberalul Eugen Nicolăescu susține că sunt "multe forme de protest". 


"Eu cred că sunt mai multe forme prin care oamenii politici pot protesta. (…) În acest moment, pentru mine, nu cred că este varianta cea mai bună", a explicat vicepreședintele PNL.


De aceeași părere este și senatorul Mircea Diaconu. 


"Nu în clipa asta. L-am susținut cât am putut pe colegul meu Ioan Ghișe", a subliniat Diaconu. 


Comentează știrea

Hanibal
30 august 2012
liberi si liberalism

Atata timp cat PNL va fi la cheremul unora ca Ghise,Varujan,Nicolaescu ,Fenechiu ,Hasotti ,nu va avea viitor si va duce la compromiterea ideilor liberale,care oricum n-au constituit preocuparea de baza in acest partid.Liberalii de azi,fosti pesedisti,pedisti si taranisti n-au nimic comun cu doctrina liberala si obiectivele acesteia.Au doar meritul ca prin tot ceea ce fac si nu fac,dar mai ales prin ceea ce spun,contribuie la slabirea USL sau chiar la destramarea acesteia,spre bucuria celorlalte partide din opozitie.Avem obligatia sa ne intrebam,la fel cum se intreba Nicolae Iorga atunci cand a devenit parlamentar: de ce țara noastra merge in fagasuri vechi si se pangareste si se ruineaza desi exista si oameni capabili in partide ? Fiindca ,spune tot Iorga,acesti oameni sunt cuprinsi in partide care nu sunt naturale.Partidele noastre sunt odăi cu usile deschise,unde se face foc iarna,unde fiecare rebegit poate sa se incalzeasca,cand la soba unuia,cand la soba altuia,dupa cum odaia este mai mult sau mai putin plina de alti rebegiiți.Tot N.Iorga,referindu-se la Partidul Liberal declara in Parlament: "Partidul Liberal a devenit un partid pentru oricine,indiferent de provenienta sa sociala,indiferent de aspiratiile sale,indiferent de felul cum intelege sa se dezvolte aceasta țară".Si astazi,mai mult ca oricand,o astfel de situatie gasim in toate partidele.Nimic nu se va schimba in politica romaneasca pana cand nu vor fi alungati politicianistii din partide,oamenii care au intrat in partide ca sa capete mai mult decat ceea ce ar fi putut capata prin talentul si munca lor.Sa ne amintim de vorbele lui Kogalniceanu: "La vremuri noi,oameni noi " nu asa cum spun politiciniastii astazi:" La vremuri noi,tot noi".

christian louboutin bridal shoes
28 februarie 2014
christian louboutin bridal shoes

christian louboutin online shop germany Stiri Politică : Liberalii, rezervați în privința unui protest pe modelul lui Ghișe | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin bridal shoes http://studio-masr.com/images/christian-louboutin-shoes-cheap.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2432 secunde