Liberalul Cristian Bușoi: Situația din PSD este o reglare de conturi

231
Liberalul Cristian Bușoi: Situația din PSD  este o reglare de conturi - liberalulcristianbusoi-1536941939.jpg
Președintele PNL București, Cristian Bușoi, a catalogat vineri situația din PSD drept o reglare de conturi, el subliniind, însă, că Guvernul Dăncilă trebuie să plece din fruntea României până cel târziu la 31 decembrie pentru a nu face țara de rușine odată cu preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene.

"La acest moment pare a fi doar o luptă pentru putere și o reglare de conturi în interiorul PSD, nu am văzut diferențe majore, semnificative de abordare a problemelor României între cele două grupări. Chiar i-am văzut aseară pe doi dintre opozanți ieșind de la o conferință județeană în care aveau aceeași abordare legată, de exemplu, de legile justiției și de amnistie. Ați văzut cu toții și declarațiile doamnei primar Gabriela Firea pe anumite chestiuni, care nu sunt foarte mult diferite, în ceea ce privește chestiunile economice, în ceea ce privește nepriceperea din administrație absolut toți liderii din PSD, că sunt cu Dragnea, că sunt împotriva lui Liviu Dragnea, au dovedit până acum aceeași abordare periculoasă pentru viitorul României și același stil habarnist și nepăsător față de adevăratele probleme ale României. Nu există în opinia noastră PSD-iști buni, PSD-iști răi", a spus Cristian Bușoi, citat de Agerpres, în momentul în care a fost întrebat cum vede actuala situație din PSD.

De asemenea, printre altele, el a precizat că Executivul trebuie să plece.

"Este foarte adevărat că în acest moment, așa cum este condusă România, așa cum își impune președintele PSD, Liviu Dragnea, voința, așa cum arată Guvernul României condus de doamna Dăncilă, trebuie să fie o prioritate absolută ca acest Guvern să plece din fruntea României, cel mai târziu la 31 decembrie, pentru a nu face și România de rușine odată cu începerea Președinției României la nivelul Consiliului UE și dacă din acest conflict cresc șansele pentru ca acest Guvern să fie debarcat, cu atât mai bine, dar altfel, așteptări că lucrurile se vor îmbunătăți în funcție de o grupare sau alta care va câștiga puterea în PSD eu, personal, nu am", a arătat liberalul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6768 secunde