Liberalul Iulian Soceanu, validat candidat al PNL pentru Primăria Techirghiol

858
Liberalul Iulian Soceanu, validat candidat al PNL pentru Primăria Techirghiol - liberaluliuliansoceanu1-1459093147.jpg

Articole de la același autor

Membrii Comitetului Județean Executiv al Partidului Național Liberal filiala Constanța, s-au întrunit, sâmbătă, în cadrul unei ședințe, moment în care au validat cu unanimitate de voturi candidaturile pentru funcția de primar la alegerile locale în alte 11 organizații după ce, la întâlnirile anterioare mai validaseră alți 56 de candidați în județ. Drept urmare, sâmbătă, au mai fost validați: Ștefan Zamfir (Agigea), Lucian Paraschivescu (Bărăganu), Vasile Potârniche (Castelu), Săndel Coroiu (Ciobanu), Figan Legean (Dumbrăveni), Vasile Simion (Ghindărești), Petre Urziceanu (Negru Vodă), Nicolae Gheorghe (Ostrov), Dorel Alexandru (Rasova) și Ion Florea (Tuzla). 


Totodată, în cadrul ședinței de sâmbătă, a fost validat pentru funcția de primar al orașului Techirghiol și Iulian Soceanu, în momentul de față, viceprimar cu atribuții de primar.


Reamintim că, luna trecută, Iulian Soceanu, care era independent la acel moment, a semnat adeziunea la PNL. Alături de el au mai venit și alți doi consilieri locali care erau independenți, respectiv, Marius Săileanu și Dănuț Pucichi. La timpul respectiv, secretarul executiv al PNL Constanța și responsabilul de zona Techirghiol, Septimiu Bourceanu, a anunțat că Iulian Soceanu a preluat și conducerea Organizației PNL Techirghiol.


Pe de altă parte, pe lângă obținerea funcției de primar, Soceanu are deja planuri pentru alegerile din vară, respectiv, obținerea a cel puțin nouă posturi de consilieri liberali. Iulian Soceanu a preluat interimar conducerea Primăriei Techirghiol după ce fostul primar Adrian Stan a fost arestat pentru luare de mită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2955 secunde