Lider nou la Organizația de Femei a PSD Mangalia

360
1
Lider nou la Organizația  de Femei a PSD Mangalia - psdmangalia-1455731919.jpg

Articole de la același autor

Femeile din PSD Mangalia și-au ales, zilele trecute, noua componență a Biroului Permanent al Organizației Locale de Femei. Acțiunea a avut loc în prezența președintelui Organizației Județene de Femei a PSD Constanța, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, și a conducerii Organizației Municipale PSD Mangalia. La final, cele 84 de femei prezente la eveniment l-au ales, cu unanimitate de voturi, ca președinte pe medicul Laura Cârlan.

Totodată, au fost aleși trei vicepreședinți, respectiv, prof. Adriana Popescu, prof. Simona Ciobănel și prof. Gela Ivașcu, un secretar în persoana prof. Mariana Dragomir și încă șapte membri.

Pornind de la ideea că familia este baza societății, noua conducere își propune să vină în sprijinul femeilor din municipiului Mangalia cu o serie de acțiuni și evenimente de promovare a valorilor care stau la baza unei societăți sănătoase. 

Comentează știrea

mangaliot
18 februarie 2016
Simona Ciobanel vicepresedinta?

Tanti Simona Ciobanel, se crede la Colegiul Economic Mangalia ca la ea acasa. Are multe aere,tipa,un comportament total neadecvat. A uitat cand dl soț fura dalele din Mangalia.Dna o tuta spagara si profitoare ,dl un samsar de masini. Se vede cine o susține si o pune in fruntea Colegiului: Partidul

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3472 secunde