Liderii liberali se reunesc la Sinaia unde ar urma să voteze dacă merg în alegeri pe liste separate de PSD

2480
Liderii liberali se reunesc la Sinaia unde ar urma să voteze dacă merg în alegeri pe liste separate de PSD - liderii-liberali-1698953130.jpg
Liderii PNL se vor reuni vineri, la Sinaia, unde va avea loc ședința Biroului Politic Național în cadrul căreia se vor discuta și sondajele realizate în fiecare județ. De asemenea, tot în cadrul acestei ședințe, ar urma să fie supusă la vot participarea pe liste proprii la alegerile europarlamentare din 2024.

Surse din cadrul partidului susțin că cei mai mulți lideri liberali doresc să meargă pe liste proprii și nu pe liste comune cu PSD, asta după ce sondajele au indicat că publicul liberal își dorește acest lucru.

Momentan, nu e sigur dacă liderii PNL vor lua o decizie legată de liste proprii doar pentru europarlamentare sau și pentru celelalte trei rânduri de alegeri din 2024 – locale, parlamentare și prezidențiale.

Între PSD și PNL au existat ceva discuții pe tema listelor comune la o parte dintre alegerile care vor avea loc în 2024. Pare că cele puse sub semnul întrebării sunt alegerile europarlamentare, dat fiind că cele două partide fac parte din familii politice diferite la nivel european. Cu toate acestea, o listă comună nu ar fi o imposibilitate politică.

De asemenea, e posbil ca liberalii să discute și propunerea venită dintr-o anumită aripă a partidului de a adopta o tactică mai agresivă față de PSD.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3148 secunde