Liderii PDL s-au reunit ieri la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Boc

241
Mai mulți lideri din conducerea PDL s-au reunit, ieri, la Palatul Victoria, pentru a discuta cu primul ministru Emil Boc înaintea noii sesiuni parlamentare și a analiza activitatea membrilor Guvernului, pe care premierul o va prezenta astăzi grupurilor parlamentare democrat liberale, notează Mediafax.
Printre liderii prezenți la Guvern s-au aflat președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, mai mulți miniștri și lideri din teritoriu ai PDL.
Guvernul propune, în noua sesiune legislativă, să modifice toată legislația muncii, să introducă votul prin corespondență în cazul românilor din străinătate, să simplifice procedurile de privatizare și să reglementeze funcția de verificare a achizițiilor publice și utilizarea caselor de marcat fiscale.
Șeful Departamentului pentru Relația cu Parlamentul, Valentin Iliescu, a prezentat o listă cu o sută de noi proiecte de lege ale Guvernului pentru cea de-a doua sesiune ordinară a anului 2010, în cadrul ședinței lunare cu șefii de agenții guvernamentale și cu secretarii de stat care răspund de relația cu Parlamentul în ministere.
Biroul Permanent Național al PDL a decis luni ca grupurile parlamentare ale partidului să se întâlnească astăzi după-amiază la Parlament cu conducerea partidului, unde premierul va prezenta o evaluare a activității Guvernului și a miniștrilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5803 secunde