Liderii PP-DD Constanța, vizitați de conducerea centrală a partidului

228
1
Liderii PP-DD Constanța, vizitați de conducerea centrală a partidului - gheorgheslabu19-1373899556.jpg

Articole de la același autor

Membrii PP-DD Constanța s-au reunit, recent, în sala Clubului SNC unde a avut loc întâlnirea dintre aleșii locali și conducerea centrală a partidului.

Potrivit președintelui Organizației Județene a PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu, la întâlnire au fost prezenți 215 delegați din tot județul Constanța.

El a mai precizat că, din partea conducerii centrale i-au onorat cu prezența președintele PP-DD, Simona Man, secretarul general Liviu Neagu, deputații Daniel Fenechiu și Liliana Mincă, vicepreședinții partidului, Florin Condurățeanu și Sorin Ovidiu Bălan.

Pe lângă liderul formațiunii de la malul mării, din partea conducerii județene au mai fost prezenți senatorul Marian Vasiliev, secretarul executiv județean Ion Radu, dar și ceilalți membri ai Biroului Permanent Județean.

"La acest eveniment atât aleșii locali cât și membrii BPJ și-au manifestat interesul în luarea unor măsuri pentru închegarea partidului și păstrarea din punct de vedere politic a unității și armoniei în interiorul acestuia. Printre temele discutate, cele mai importante au fost cele referitoare la afilierea partidului în cel mai scurt timp la o formațiune politică internațională și mobilizarea tuturor organizațiilor locale din județ în vederea pregătirii pentru campania premergătoare alegerilor europarlamentare", a declarat Gheorghe Slabu. 

Comentează știrea

ion
15 iulie 2013
rusine

a-ti spus ca va fii un pardid al poporului tot un partid de Hoti sunteti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4986 secunde