Liderii PSD și ALDE și-au asumat proiectul legii salarizării unitare

209
1
Liderii PSD și ALDE și-au asumat proiectul legii salarizării unitare - legeasalarizariitariceanudragnea-1491578246.jpg

Articole de la același autor

Proiectul legii salarizării unitare, care a fost discutat de către reprezentanții PSD și ALDE la Sinaia, a fost semnat și, totodată, asumat politic de liderii coaliției de guvernare, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.


"Ne-am asumat politic și proiectul de lege care a fost elaborat de Guvern va fi introdus în Parlament, în așa fel încât să nu mai pierdem încă 30 de zile termen de dezbatere publică, pentru că oricum ar fi venit la Parlament, și dorința noastră este ca, până la finele acestei sesiuni parlamentare, legea salarizării unitare să fie votată și de la 1 iulie să putem intra pe noul sistem de salarizare", a precizat președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.


La rândul lui, președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că proiectul de lege va fi semnat de parlamentarii coaliției de guvernare.


"Cel mai important era ca decizia politică a coaliției să existe. După ce această decizie politică a fost luată și noi am semnat, urmează ca parlamentarii coaliției, dacă vor dori, să devină coinițiatori la această lege care va intra în procedura de dezbatere și aprobare parlamentară", a precizat Liviu Dragnea.


Comentează știrea

sever
8 aprilie 2017
??????????????

doua curve politice se felicita reciproc pentru sincronizarea promisiunilor imposibile si marea lor capacitate de a o trage prostimii. ceea ce fac cei doi nu este ilegal. se practica din preistorie. si eu si altii când decid sa merg la curve, platesc. apoi ,in cele mai multe cazuri regret, dar nu m-a obligat nimeni. doar am crezut ca o sa-mi imbogatesc experienta. insa am observat ca aceste persoane imorale se vestejesc repede si in scurt timp nu mai au cautare. priviti in jurul lor. au fost multi, au ramas doi. se vor stinge si astia.

Pagina a fost generata in 2.3707 secunde