Liderul PSD din Kogălniceanu, Iosif Valer Mureșan, amenințat cu excluderea din partid

2030
15
Liderul PSD din Kogălniceanu, Iosif Valer Mureșan, amenințat cu excluderea din partid - liderulpsddinkogalniceanumvaleri-1445618250.jpg

Articole de la același autor

Liderul PSD Constanța, Felix Stroe, l-a atenționat public, vineri, pe președintele Organizației PSD din Mihail Kogălniceanu, Iosif Valer Mureșan, fost primar al comunei,  că riscă să fie exclus din partid dacă mai boicotează ședințele de Consiliu Local, doar de dragul de a-l sabotak pe actualul primar, Ancuța Belu, ,în detrimentul cetățenilor. 


Scandalurile între reprezentanții PSD și PNL din Mihail Kogălniceanu au ajuns de notorietate, cele mai multe dintre acestea fiind regizate de fostul primar Iosif Valer Mureșan, actualmente consilier local și aspirant la candidatura de primar la alegerile de anul viitor din partea PSD.


Deși în mod normal, reprezentanții unui Consiliu Local ar trebui să lase orgoliile de-o parte și să lucreze în folosul cetățenilor care i-au ales, de cele mai multe ori, lucrurile nu stau chiar așa. Cel mai elocvent exemplu este cel din comuna Mihail Kogălniceanu, unde consilierii de la PSD se opun pro-iectelor inițiate de primarul Ancuța Belu. Mai rău este că, din cauza ambițiilor personale, administrația publică din Mihail Kogălniceanu era pe punctul de a pierde diverse fonduri europene alocate în mod expres pentru diverse proiecte.
După ce social-democrații s-au opus unui proiect prin care edilul propunea acordarea de case tinerilor din comună, ulterior aceștia au respins un proiect ce viza elevii din localitate. Au urmat "lovituri" fără acoperire doar de dragul de a face rău, atunci când au avut loc repartițiile locuințelor ANL, dar și când a fost vorba despre terenul pe care acum este amenajat un after-school. Totodată, există dispute în privința Centrului de Tineret care nu poate fi dat încă în funcțiune. Din câte se pare, "capul răutăților" este fostul primar Valer Iosif Mureșan care nu poate uita că, în 2012, a fost detronat din fotoliul de edil după două mandate, de liberala Ancuța Belu. 


"Suntem conștienți că multe proiecte sunt bune, în folosul oamenilor, dar fostul primar ne impune să votăm împotrivă. Nu poate trece cu vederea că la alegeri a fost învins de o femeie și încearcă să o șicaneze prin orice mijloace", a spus unul dintre consilierii de la PSD care a dorit să-și păstreze anonimatul. 


La rândul lui, primarul Ancuța Belu spune că nu poate înțelege atitudinea consilierilor de la PSD și s-a arătat de mai multe ori total dezamăgită de ei. 


"Atitudinea negativistă a colegilor consilieri din PSD este greu de înțeles, având în vedere faptul că proiectele administrației nu fac altceva decât să răspundă nevoilor cetățenilor. Ar trebui să ne unim forțele pentru că avem obligația de a res-pecta necesitățile celor care ne-au acordat votul de încredere, ar trebui să fim o echipă și să nu ne lăsăm pradă orgoliilor, care, contravin interesului public", a declarat primarul Ancuța Belu.


Deoarece fostul primar și actualmente lider al PSD Mihail Kogălniceanu, Iosif Valer Mureșan nu a putut fi contactat, rămâne de văzut dacă a înțeles mesajul transmis de la județ și se va potoli sau va continua cu răutățile. 


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pufta,Ghiortu,Bubicu,Visan...
24 octombrie 2015
noi cand mai furam ceva?

Ia sa stea Muri in banca lui ca noi talibanii ciobalai nu luam nimic?Ne da Ancuta ceva terenuri da e frica si ei ca o reclama Muri la judet,asa sa manance si gura oilor noastre ceva.

unul
24 octombrie 2015
eu am plecat din psd

Pacat ca organizatia psd mihail kogalniceanu a fost distrusa de acest coate goale care s-a imbogatit peste noapte!(De la apartament cu doua camere a ajuns la casa in kogalniceanu, vila in constanta,apartamente in constanta).Organizatia este condusa in acest moment de cei mai mizerabili oameni, cu o conduita morala deplorabila!

Costa
24 octombrie 2015
Nu mai e de furat!

Nu mai avem ce fura ca au furat hotii tot!!! Vaca de Umiran si-a tras hectare de cariera, pamanturi! Pai cu ce sa se intretina sarmana?Nu mai punem la socoteala spagile primite!Escrocul de Nota a luat 5 terenuri in comuna ca furturile de la metro nu il mai acopereau!Pentru ca Pufta era sponsorul lui Muresean i-a dat restaurantul si acum din cioban nu il scoate!

vasi
24 octombrie 2015
gasca de infractori

Este inceputul sfarsitului pentru gasca de infractori Muresan&Nota&Enache&Capdeporc. Muresan este acuzat pentru ca DAT!! 48 de hectare de cariera FARA LICITATIE, Nota are sechestru pe avere pentru o presupusa frauda de DOUA MILIOANE lei, Enache are dosarul pentru cele 34 tone de tutun fara accize iar Capdeporc a treminat banii si n-are servici! Minciuna, hotia, batjocura acestor indivizi este aproape de final! Iar lista fostilor smecheri din Kogalniceanu ajunsi la sapa de lemn este in continua crestere.

localnic
24 octombrie 2015
adevar

Am repulsie fata de pufta si ciobani, mi-e sila cand ii vad dar trebuie sa recunosc ca isi catiga banii din munca cu animalele pe cand Nota ma intreb de unde a avut bani de si-a permis opulenta in care traieste de ani buni. Dar, daca este adevarat, raspunsul ar fi in comentariul de mai sus adica din frauda pentru care are sechestru pe avere.

dana
24 octombrie 2015
Asa e in politica

Asa e in politica, cand ai rating jos, nu mai prezinti interes, te arunca ca pe o masea stricata. Si Muresan a ajuns o masea stricata. Stroe stie asta si il va arunca. Realitatea e ca unde va ajunge, Muresan va fi tot o masea stricata.... Fara rating, in politica, esti zero chiar daca ai fost cineva, candva.....

vasi
24 octombrie 2015
pentru localnic

Daca nu crezi ce spun despre Nota, cauta pe siteul Tribunalului Constanta - informatia este publica - date despre dosarul 2376/118/2015. Emai simplu si mai convingator asa.

Cobuz
24 octombrie 2015
ma doare.n basca

sefa ca ancuta noastra nu are nimenea , a zis ea de mine ca nu se amesteca cu oameni patati dar fara mine nu poate si nici nu stie sa faca ceva bun , singurul lucru bun este -vila mea - va pup

ias balcescu
24 octombrie 2015
sc balcan sa

Vreau sa o intreb pe aceasta cale pe presupusa doamna de la kogalniceanu daca ne poate spune cum au ajuns bunurile celui mai mare ias din judet in proprietatea personala , ce ne poate spune despre condamnatii din dosarul cu mita electorala , si citi bani urmeaza sa le dea la urmatoarele alegeri , poate ne mutam si noi in kogalniceanu

marius
25 octombrie 2015
nota 10

Avem o doamna primarita, o doamna de nota 10. Nu inteleg cum cei de la noi i-au dat doua mandate neghiobului de Muresan si nici cum psd l-a sustinut in prostiile lui

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6405 secunde