Liderul țărănist Tudorel Chesoi îl acuză pe primarul Tusac de dezinformare

2204
Țărăniștii se vor înfrunta cu reprezentanții Primăriei Mangalia în instanță, pe 2 iulie, la Judecătoria Mangalia.
Încă de la sfârșitul lunii martie, țărăniștii au protestat față de evacuarea PNȚCD din sediul filialei din Mangalia. Tot atunci, prin Gabriel Ciupercă, președintele interimar al PNȚCD Mangalia, țărăniștii au formulat o plângere penală împotriva angajaților Serviciului Public Administrarea Domeniului Public și Privat. Ei susțineau, la acel moment, că angajații serviciului au săvârșit infracțiunile de furt, aplicare ilegală de sigilii, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor prin îngrădirea unor drepturi, tulburare de posesie și discriminare politică.
Președintele PNȚCD Constanța, Tudorel Chesoi, a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că va susține în continuare restituirea sediului. Totodată, el a ținut să îi adreseze un mesaj primarului Mihai Claudiu Tusac. "Vreau să îi transmit primarului să nu mai mintă, să nu mai dezinformeze opinia publică, susținând că PNȚCD nu există și nu funcționează la Mangalia. Organizația condusă de Gabriel Ciupercă a obținut 2,2% la aceste alegeri, în condiții de interimat. Nu era problema dumnealui cum funcționează PNȚCD, era o problemă de legislație", a spus ferm el. "Nu vom lăsa situația așa. Sediul ne-a fost luat abuziv", a mai completat Chesoi.
În prezent, țărăniștii fac ședințe "pe unde pot", așa cum a precizat liderul lor. "Facem ședințele ca la începutul formării partidului. Pe la prieteni, pe la diferite locații. Așa activăm noi în Mangalia din cauza domnului primar Claudiu Tusac care nu înțelege că nu este stăpân, nu este dictator, nu este dictatură în România, ci democrație", a încheiat Chesoi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5845 secunde